Meteen naar de inhoud

Lash-Lift

Lash-Lift

Lash lifting (ook wel wimper lifting genoemd) is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften zonder gebruikt te maken van kunstwimpers. Dit is een methode om bijvoorbeeld korte, rechte wimpers die naar beneden staan een lift te geven waardoor je een frissere blik krijgt. Het geeft de wimpers een lange, volle look. 

Wat doet lash lifting?

Een lash lift zorgt ervoor dat de wimpers op een veilige manier worden gekruld. Als finishing touch kun je de wimpers verven voor een perfecte, natuurlijke look.

 

De behandeling

De behandeling duurt 45 tot 60 minuten. De natuurlijke wimpers worden dan gelift zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of extensions waardoor de wimpers niet beschadigen. Er wordt tijdens de behandeling een siliconen pad met bolling geplaatst op je ooglid. Om de wimper te krullen wordt er gebruik gemaakt van milde en veilige lotions. Het resultaat van de wimpers is optimaal na 24 uur en houdt 6 tot 8 weken aan.

Afspraak maken

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Dan mag je mij altijd bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op het nummer 06-40129658. 

Voordat je een afspraak maakt, vraag ik je om de voorwaarden te lezen. Dit kan door op onderstaande knop te klikken.